A Liszt Múzeum és a Zeneakadémia Budapest legjobb látnivalói között

2018. március 21.

Expert’s Choice díjat kapott a Zeneakadémia és a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont. A TripExpert.com által adományozott rangos nemzetközi elismerést a világ turistalátványosságainak kevesebb, mint 2%-a nyeri el évente.

A New York-i székhelyű vállalkozás újságírók és turisztikai szakírók véleményeire alapozva rangsorolja az éttermeket, szállodákat és különböző turistalátványosságokat több mint 70 vezető, utazással foglalkozó kiadvány és weboldal visszajelzése alapján (pl. Michelin Guide, a Lonely Planet, The New York Times).

Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont és a Zeneakadémia első alkalommal nyerte el a TripExpert.com kitüntetését 2018-ban. A Liszt Múzeum négy felhasználói vélemény alapján 85 pontot kapott, ezáltal bekerült Budapest legjobb látványosságainak toplistájára. A múzeumot autentikus berendezése és kiváló klasszikus zenei koncertjei miatt méltatták az újságírók. A 74 ponttal rangsorolt Zeneakadémiát „kiváló koncertteremként, az európai zenei képzés szimbólumaként” jellemezték.

 

 

 

További információk