Magyarország, ahol ma is alig élnek többen tízmilliónál, annyi muzsikust és oly sok kiváló zeneművet adott a világnak. Hálás vagyok, hogy ott születtem, és ott tanulhattam.

Solti György

Sajtószoba

Tisztelt Újságíró Kolléga!

Jegyigényléssel a sajtojegy[kukac]zeneakademia.hu email-címen, minden egyéb ügyben (interjúk, forgatások, arculati elemek, fotók stb.) a kommunikacio[kukac]zeneakademia.hu címen várjuk megkeresését. A fotózási-forgatási szabályok itt találhatók.

A Multimédia menüpont alá feltöltött fotók az ott található forrásmegjelöléssel (fotó: Zeneakadémia / fotós neve) sajtómegjelenésekhez felhasználhatók. Amennyiben más vagy nagyobb méretű fotóra volna szüksége, a fenti elérhetőségen jelezheti.

A Zeneakadémia saját szervezésű eseményeire sajtójegyek igénylését, illetve a fotózási engedélyek kérelmezését az adott koncert előtt legalább két munkanappal tudunk befogadni. Befogadott koncerteknél az illetékes szervezőt (amely a program oldalán a "rendező" sorban látható) szükséges megkeresni.

Interjú- és forgatási igényüket szintén az esemény előtt legalább két munkanappal szükséges eljuttatni hozzánk.

Többkamerás felvételt, illetve a színpadon történő forgatást a Zeneakadémia koncertjein nem áll módunkban engedélyezni. A több kamerát igénylő felvételek a Zeneakadémia AVISO stúdiójától kérhetők előzetes megállapodás után.

ÉPÜLETFOTÓK SAJTÓMAPPA

ORGONAAVATÓ SAJTÓMAPPA