Az Akadémián eltöltött idő alatt tanultam meg a fegyelem és a kemény munka alapjait, melynek aztán egész életemben hasznát vettem.

Solti György

Személyi jövedelemadó 1%-a

Ha szeretné támogatni a Zeneakadémiát céljai megvalósításában, tehetséges diákjait a művészpályára való felkészülésben, minél több koncert megrendezését, ahol a tehetségek megmutathatják magukat, kérjük rendelkezzen személyi jövedelemadójának 1%-kal a Zeneakadémiát támogató alapítványok és egyesület egyikének javára!


Támogatási lehetőségek:

Zeneakadémia Alapítvány 1996 óta segíti a Zeneakadémia munkáját. A hallgatók támogatásán túl célja a Zeneakadémia hagyományainak ápolása, emlékeinek megőrzése. Tevékenységük részletesebb leírása, a kuratórium tagjainak névsora feljebb található.

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1%-ával a Zeneakadémia Alapítvány tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18156515-2-42 adószámot írják.

A Zeneakadémia büszke arra, hogy felügyelete alá tartozik a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont. A múzeumi tevékenységet, Liszt emlékének ápolását, nemzetközi színvonalú kutatómunkájukat, a Liszt évhez kötődő események megrendezését, kiadványok létrehozását támogatja saját alapítványuk, a Liszt Múzeum Alapítvány, amelynek adószáma: 18060786-1-42.

Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület elsődleges célja a kiemelkedően tehetséges, rászoruló hallgatóink támogatása, ösztöndíjak odaítélése, nemzetközi versenyeken történő bemutatkozások elősegítése, szakmai projektekhez támogatók szerzése. 

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1%-ával a Baráti Kör tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18160219-2-42 adószámot írják.